Schildersbedrijf Zaltbommel

Schilderwerk, houtrot reparatie en behangen in Zaltbommel

Op zoek naar een goed en ervaren schildersbedrijf in Zaltbommel? Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep verzorgt professioneel schilderwerk voor binnen en/of buiten, houtrot reparatie en behangen. Goed aangebracht schilderwerk buiten is cruciaal voor uw houtwerk om het optimaal beschermd te houden tegen weer en wind. Houtrot ontdekt in ramen of deuren? Houtrot reparatie hoort bij onze werkzaamheden. Kiest u voor uw woning binnen schilderen of toch voor behangen? Wij doen het graag voor u. Neem contact op voor meer informatie of voor een offerte aanvragen voor schilderwerk, behangen of houtrot reparatie in Zaltbommel.

Schildersbedrijf Zaltbommel

Buiten schilderwerk

Als professioneel schilder is het onze taak in Zaltbommel om topkwaliteit te leveren. Uw schilderwerk buiten is dan weer bestand tegen alle weersinvloeden en blijft langer mooi. Bovendien is uw houtwerk dan goed beschermd. Wilt u overigens extra voordelig uit zijn met schilderwerk in Zaltbommel? Dan kunt u een beroep op ons doen als winterschilder!

Houtrot reparatie

Heeft u last van houtrot in Zaltbommel? Dan is het tijd voor houtrot reparatie. Dit houdt in dat we de rotte delen uit het hout verwijderen en dat opvullen met een twee componenten vulling. Is het nodig om een groter deel rot houtwerk te verwijderen? Dan doen wij ook vakkundig. Aarzel zeker niet te lang met houtrot reparatie, want houtrot is bijna niet te stoppen.

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Marga LoontjensMarga Loontjens
10:07 31 Jan 24
's-Hertogenbosch, 31 januari 2024.Agelopen zomer (2023) heeft het schildersbedrijf van Esch-Lurling Groep mijn huis aan de buitenkant van top tot teen geschilderd. De klus was perfect in goed een week geklaard. Dat was lekker snel want mijn huis is groot en hoog. Aanmerkingen kon ik niet vinden Reden voor mij ze in januari 2024 te vragen ook het binnen schilderwerk te doen. Ook deze keer was hert werk weer snel klaar ook deze keer werd het werk weer tip top afgeleverd. De mannen gaan rustig hun gang. Taken worden rustig verdeeld. De radio stond naar een keer vragen steeds op een aanvaardbaar niveau. Er werd weer rustig en geconcentreerd gewerkt. Ook nu werd het werk weer perfect afgeleverd. Indien nodig mogen ze terug komenMarga.
Ciny Van KemenadeCiny Van Kemenade
13:32 27 Nov 23
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren niet alleen vakkundig schilderwerk maar leveren ook alles tip top op. Wij zijn uitermate tevreden.Kees en Ciny
marietje lansmarietje lans
15:56 18 Sep 23
Vakkundige schilders, goed advies, prijs kwaliteit goed en komen afspraken na.
Sjoerd PloegmakersSjoerd Ploegmakers
09:22 08 Sep 23
Was goed en werken correct en netjes.
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
10:17 29 Aug 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over al het schilderwerk.
js_loader

Schilderwerk binnen in Zaltbommel

Uiteraard kunt u uw schilderwerk binnen in Zaltbommel ook met een gerust hart aan ons overlaten. Bij binnen schilderwerk kunt u bijvoorbeeld denken aan het laten schilderen van een trappenhuis, muren, plafonds, kozijnen en/of deurposten.

Latex spuitwerk

Als snel een voordelig alternatief van goede kwaliteit voor schilderwerk binnen, bieden wij ook spuitwerk. Latex spuiten is in vele kleuren mogelijk op vele ondergronden, waaronder behang, steen, spachtelputz en/of gipsplaten. Verf spuiten biedt een gegarandeerd strak resultaat zonder zichtbare overgangen.

Behangen

Binnen schilderen in Zaltbommel is een optie voor u, net als latex spuiten. Maar u kunt ook kiezen voor behang aanbrengen op de muren. Behangen is één van onze specialiteiten. Welke behang kiest u? Renovlies behang, fotobehang, decorbehang of een andere soort behang? Professioneel behangen is onze ’tweede natuur’!

Schilderbedrijf voor alle schilderwerken

Voordelen van ons schildersbedrijf in Zaltbommel

Bij Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep kunt u altijd rekenen op:

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Altijd persoonlijk contact
  • Transparante werkwijze
  • Hoge kwaliteit spuitwerk, schilderwerk, houtrot reparatie en behangwerk
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Volledige ontzorging
PROJECTEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden. We zijn trots op ons schilderwerk en dat laten we graag zien.
Bekijk ons portfolio.

Contact opnemen

Als u ons schildersbedrijf in Zaltbommel inhuurt, weet u zeker dat uw woning zowel van binnen als van buiten weer ‘strak in de lak’ komt te staan. En of u nu wilt laten schilderen, houtrot repareren of behangen; wij doen het allemaal met verve. Heeft u vragen over ons schildersbedrijf of één van onze specialiteiten? Neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06 21 54 35 70, via het contactformulier op onze website en per mail via info@vaneschlurlinggroep.nl.