Schildersbedrijf Schijndel

Schilderwerk, houtrot reparatie en behangen in Schijndel

Schildersbedrijf in Schijndel nodig? Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep verzorgt schilderwerk voor binnen en/of buiten, houtrot reparatie en behangen. Met goed aangebracht schilderwerk buiten wordt houtwerk optimaal beschermd tegen weer, wind en vocht. Last van houtrot in ramen of deuren? Houtrot reparatie en schilderwerk onderhoud doen wij ook. Uw woning binnen laten schilderen? Ook dat doen wij met verve voor u! Of kiest u liever voor behangen in Schijndel? Behangen behoort ook tot onze corebusiness. Neem contact op voor een offerte voor schilderwerk, behangen of houtrot reparatie in Schijndel.

Schildersbedrijf Schijndel

Buiten schilderwerk

Als ervaren schilder is het onze taak om buiten schilderwerk in Schijndel vakkundig te verzorgen. Het schilderwerk kan dan weer tegen een stootje en extreme weersomstandigheden weerstaan. Bovendien oogt uw woning dan weer helemaal pico bello. U kunt ons overigens ook als winterschilder in Schijndel aan het werk zetten. U profiteert dan van extra gunstige tarieven!

Schilderwerk binnen in Schijndel

Ook schilderwerk binnen uw woning is in Schijndel wel aan ons besteed. U kunt ons inschakelen voor soorten binnenschilderwerk. Wat dacht u van het laten schilderen van een trappenhuis, muren, plafonds, kozijnen en/of deurposten.

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Marga LoontjensMarga Loontjens
10:07 31 Jan 24
's-Hertogenbosch, 31 januari 2024.Agelopen zomer (2023) heeft het schildersbedrijf van Esch-Lurling Groep mijn huis aan de buitenkant van top tot teen geschilderd. De klus was perfect in goed een week geklaard. Dat was lekker snel want mijn huis is groot en hoog. Aanmerkingen kon ik niet vinden Reden voor mij ze in januari 2024 te vragen ook het binnen schilderwerk te doen. Ook deze keer was hert werk weer snel klaar ook deze keer werd het werk weer tip top afgeleverd. De mannen gaan rustig hun gang. Taken worden rustig verdeeld. De radio stond naar een keer vragen steeds op een aanvaardbaar niveau. Er werd weer rustig en geconcentreerd gewerkt. Ook nu werd het werk weer perfect afgeleverd. Indien nodig mogen ze terug komenMarga.
Ciny Van KemenadeCiny Van Kemenade
13:32 27 Nov 23
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren niet alleen vakkundig schilderwerk maar leveren ook alles tip top op. Wij zijn uitermate tevreden.Kees en Ciny
marietje lansmarietje lans
15:56 18 Sep 23
Vakkundige schilders, goed advies, prijs kwaliteit goed en komen afspraken na.
Sjoerd PloegmakersSjoerd Ploegmakers
09:22 08 Sep 23
Was goed en werken correct en netjes.
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
10:17 29 Aug 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over al het schilderwerk.
js_loader

Latex spuitwerk

Latex spuitwerk in huis kunnen wij ook voor u doen. Dat is een snel en goed alternatief voor schilderwerk binnen in Schijndel. Latex spuiten kan op de meest uiteenlopende ondergronden, waaronder behang, steen, spachtelputz en/of gipsplaten. Verf spuiten heeft als voordeel dat het strak resultaat geeft zonder zichtbare overgangen. Bij latex rollen zijn die soms wel te zichtbaar.

Houtrot reparatie

Houtrot reparatie in Schijndel doen wij voor u als u houtrot heeft in uw houtwerk. De rotte delen van het hout halen wij dan weg en vullen die plekken met een twee componenten vulling. Moet er een groter deel rot houtwerk verwijderd worden? Dan doen wij dat voor u. Aarzel niet te lang met houtrot reparatie, want houtrot laat niet op zich wachten.

Behangen

Binnen schilderen in Schijndel is een optie voor u. Maar u kunt er ook voor kiezen om te laten behangen. Behangen behoort tot onze specialiteiten. Wat kunnen wij op uw muren aanbrengen? Renovlies behang, fotobehang, decorbehang of een andere soort behang? Vakkundig behangen is onze ’tweede natuur’!

Schilderbedrijf voor alle schilderwerken

Voordelen van ons schildersbedrijf in Schijndel

Bij Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep kunt u altijd rekenen op:

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Altijd persoonlijk contact
  • Transparante werkwijze
  • Hoge kwaliteit spuitwerk, schilderwerk, houtrot reparatie en behangwerk
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Volledige ontzorging
PROJECTEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden. We zijn trots op ons schilderwerk en dat laten we graag zien.
Bekijk ons portfolio.

Contact met ons opnemen

Als u ons schildersbedrijf in Schijndel inhuurt, weet u zeker dat uw woning zowel van binnen als van buiten weer ‘strak in de lak’ komt te staan. En of u nu wilt laten schilderen, houtrot repareren of behangen; wij doen het graag allemaal voor u. Heeft u vragen over ons schildersbedrijf of één van onze specialiteiten? Neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06 21 54 35 70, via het contactformulier op onze website en per mail via info@vaneschlurlinggroep.nl.