Schildersbedrijf Uden

Schilderwerk, houtrot reparatie en behangen in Uden

Heeft u in Uden een goed schildersbedrijf nodig met veel ervaring in binnen en buiten schilderwerk, houtrot reparatie en behangen? Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep is de allround schilder die dat allemaal voor u kan verzorgen. Voor uw woning buiten heeft u topkwaliteit schilderwerk nodig om het houtwerk lange tijd mooi te houden en zijn beschermende werking te geven. Heeft u houtrot in ramen of deuren? Met vakkundige houtrot reparatie maken wij dat ongedaan. Binnen schilderwerk nodig of behangen? Ook dat doen wij graag! Bel of mail ons bedrijf voor meer informatie, of het aanvragen van een vrijblijvende een offerte voor schilderwerk, behangen of houtrot reparatie in Uden.

Schildersbedrijf Uden

Schilderwerk buiten

Als schilder leveren wij schilderwerk buiten in Uden van topkwaliteit. Het is namelijk de bedoeling dat het schilderwerk op ramen en deuren tegen een stootje kan en bestand is tegen weer en wind. U kunt ons overigens ook inschakelen als winterschilder in Uden. Dan profiteert u van extra aantrekkelijke tarieven.

Houtrot reparatie

U weet ongetwijfeld dat houtrot niet bepaald goed is voor uw deuren en kozijnen. Dan is houtrot reparatie noodzakelijk. Daar zijn wij zeer goed in. Wij verwijderen de rotte delen uit het hout en repareren het met twee componenten vulling. Ook als er grotere delen houtwerk verwijderd moeten worden, is dat geen probleem voor ons. Houtrot reparatie in Uden moet u wel zo snel mogelijk laten doen. Houtrot doet zijn rottende werk namelijk zeer snel!

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Marga LoontjensMarga Loontjens
10:07 31 Jan 24
's-Hertogenbosch, 31 januari 2024.Agelopen zomer (2023) heeft het schildersbedrijf van Esch-Lurling Groep mijn huis aan de buitenkant van top tot teen geschilderd. De klus was perfect in goed een week geklaard. Dat was lekker snel want mijn huis is groot en hoog. Aanmerkingen kon ik niet vinden Reden voor mij ze in januari 2024 te vragen ook het binnen schilderwerk te doen. Ook deze keer was hert werk weer snel klaar ook deze keer werd het werk weer tip top afgeleverd. De mannen gaan rustig hun gang. Taken worden rustig verdeeld. De radio stond naar een keer vragen steeds op een aanvaardbaar niveau. Er werd weer rustig en geconcentreerd gewerkt. Ook nu werd het werk weer perfect afgeleverd. Indien nodig mogen ze terug komenMarga.
Ciny Van KemenadeCiny Van Kemenade
13:32 27 Nov 23
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren niet alleen vakkundig schilderwerk maar leveren ook alles tip top op. Wij zijn uitermate tevreden.Kees en Ciny
marietje lansmarietje lans
15:56 18 Sep 23
Vakkundige schilders, goed advies, prijs kwaliteit goed en komen afspraken na.
Sjoerd PloegmakersSjoerd Ploegmakers
09:22 08 Sep 23
Was goed en werken correct en netjes.
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
10:17 29 Aug 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over al het schilderwerk.
js_loader

Schilderwerk binnen in Uden

Schilderwerk binnen in Uden is ook wat u van ons schildersbedrijf mag verwachten. Professioneel schilderwerk binnen houdt bijvoorbeeld in het schilderen van een trappenhuis, muren, plafonds, kozijnen en/of deurposten voor een strak interieur van uw huis

Spuitwerk binnen

U kunt binnen ook kiezen voor spuitwerk. Latex spuiten is een snel en voordelig proces dat mogelijk is in zeer veel kleuren en op vele ondergronden, zoals behang, steen, spachtelputz en/of gips. Verf spuiten biedt een gegarandeerd strak resultaat zonder zichtbare overgangen.

Woning behangen

U kunt in uw woning in Uden kiezen voor schilderen of latex spuiten. Maar ook mogelijk is behangen? Dat is zeer populair. Behangen is dan ook één van onze specialiteiten. Welk behang kunnen wij voor u aanbrengen: renovlies behang, fotobehang, decorbehang of een ander behang? Professioneel behangen is onze ’tweede natuur’!

Schilderbedrijf voor alle schilderwerken

Voordelen van ons schildersbedrijf in Uden

Bij Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep kunt u altijd rekenen op:

  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Hoge kwaliteit spuitwerk, schilderwerk, houtrot reparatie en behangwerk
  • Transparante werkwijze
  • Volledige ontzorging
  • Altijd persoonlijk contact
  • Ruim 30 jaar ervaring
PROJECTEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden. We zijn trots op ons schilderwerk en dat laten we graag zien.
Bekijk ons portfolio.

Contact met ons opnemen

Als u ons schildersbedrijf in Uden inschakelt, kunt u erop vertrouwen dat we uw woning zowel van binnen als van buiten mooi ‘strak in de lak’ zetten. Kiest voor schilderen, houtrot repareren of behangen? Wij doen het allemaal graag voor u. Heeft u vragen over ons schildersbedrijf of één van onze specialiteiten? Neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06 21 54 35 70, via het contactformulier op onze website en per mail via info@vaneschlurlinggroep.nl.