Schildersbedrijf Rosmalen

Schilderwerk, houtrot reparatie en behangen

Zoekt u een schildersbedrijf in Rosmalen voor schilderwerk binnen en buiten? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep. Wij zorgen er als schildersbedrijf voor dat het schilderwerk van uw woning in topconditie verkeert en er representatief uitziet. Dat houdt in dat het schilderwerk buiten goed beschermd is tegen extreme weersomstandigheden, vocht en andere invloeden van buitenaf. Ook houtrot reparatie en schilderwerk onderhoud doen wij graag voor u. Schilderwerk binnen verzorgen wij tot in de puntjes en voldoet gegarandeerd aan uw woonwensen. Kiest u liever voor behang? Dan kunnen wij uw woning ook vakkundig en strak behangen in Rosmalen. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte voor binnen- of buitenschilderwerk en ook voor behangen en houtrot reparatie. Op onze schilder kunt u in Rosmalen rekenen!

Schildersbedrijf Rosmalen

Schilderwerk buiten

U kunt in Rosmalen altijd een beroep op ons schildersbedrijf doen voor vakkundig schilderwerk buiten. Als schilder zorgen wij ervoor dat het schilderwerk van uw woning vakkundig wordt gedaan. Goed buitenschilderwerk staat zijn mannetje als het gaat om extreme weersomstandigheden, vocht en nog veel meer. Daarnaast zorgt onze topkwaliteit buitenschilderwerk er voor dat uw huis er tip-top uitziet en een verzorgde uitstraling heeft. Ook als winterschilder in Rosmalen kunt u ons inschakelen. Dan gelden altijd gunstigere tarieven.

Binnenschilderwerk in Rosmalen

Binnenschilderwerk in Rosmalen is aan ons ook echt toevertrouwd. Hiermee wordt uw huis verfraaid en mooi gemaakt in de stijl die bij u past. De juiste kleuren en texturen, zoals u die graag wil hebben, zijn hierbij natuurlijk essentieel. We verzorgen als schilder dan ook met veel plezier diverse soorten binnenschilderwerk voor u, zoals:

 • Trappenhuis
 • Muren
 • Plafonds
 • Kozijnen
 • Deurposten
REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Marga LoontjensMarga Loontjens
10:07 31 Jan 24
's-Hertogenbosch, 31 januari 2024.Agelopen zomer (2023) heeft het schildersbedrijf van Esch-Lurling Groep mijn huis aan de buitenkant van top tot teen geschilderd. De klus was perfect in goed een week geklaard. Dat was lekker snel want mijn huis is groot en hoog. Aanmerkingen kon ik niet vinden Reden voor mij ze in januari 2024 te vragen ook het binnen schilderwerk te doen. Ook deze keer was hert werk weer snel klaar ook deze keer werd het werk weer tip top afgeleverd. De mannen gaan rustig hun gang. Taken worden rustig verdeeld. De radio stond naar een keer vragen steeds op een aanvaardbaar niveau. Er werd weer rustig en geconcentreerd gewerkt. Ook nu werd het werk weer perfect afgeleverd. Indien nodig mogen ze terug komenMarga.
Ciny Van KemenadeCiny Van Kemenade
13:32 27 Nov 23
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren niet alleen vakkundig schilderwerk maar leveren ook alles tip top op. Wij zijn uitermate tevreden.Kees en Ciny
marietje lansmarietje lans
15:56 18 Sep 23
Vakkundige schilders, goed advies, prijs kwaliteit goed en komen afspraken na.
Sjoerd PloegmakersSjoerd Ploegmakers
09:22 08 Sep 23
Was goed en werken correct en netjes.
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
10:17 29 Aug 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over al het schilderwerk.
js_loader

Muren en plafonds afwerken met spuitwerk

Een snelle en goede manier van muren en plafonds afwerken, doen we als schildersbedrijf met latex spuitwerk in Rosmalen. Spuitwerk is mogelijk in vrijwel alle denkbare kleuren en op vele ondergronden. Denk daarbij aan behang, steen, spachtelputz en gipsplaten. Maar het mooiste resultaat krijgt u met spuitwerk op mooi glad afgewerkt stucwerk. Het voordeel van spuiten is dat u nooit verf overgangen zult zien, zoals dat wel kan voorkomen bij het rollen van verf. Bij latex spuiten blijft nooit structuur achter.

Houtrot reparatie

Als ervaren schildersbedrijf hebben wij in ons meer dan 30-jarige bestaan ook veel houtrot gezien bij het aanbrengen van schilderwerk buiten. Wat onderhoud en houtrot betreft, is voorkomen altijd beter dan genezen. Controleer uw woning daarom regelmatig op houtrot. Heeft u houtrot ontdekt? Schakel in Rosmalen dan direct ons schildersbedrijf in. Met houtrot reparatie verwijderen we het houtrot en vullen het op met een twee componenten vulling. Is het noodzakelijk om een deel of het gehele houtwerk te vervangen? Dan kunnen wij dat ook voor u doen.

Behangen

Kiest u niet voor schilderen, maar voor behangen in uw woning in Rosmalen? Ook behangen doen wij graag voor u. Met het door u gekozen behang kunt wij uw woning perfect personaliseren. Of u nu kiest voor klassiek of modern behang; wij denken als behangspecialist graag met u mee over het juiste soort behang en hoe uw woning vakkundig te laten behangen. We weten precies hoe we de overlappen in behang naadloos en tot in detail moeten aanbrengen en hoe patronen perfect in elkaar over moeten lopen. Of het nu gaat om het behangen met renovlies behang, fotobehang, decorbehang of iets anders; voor vakkundig behangen in Rosmalen kunt u ons altijd bellen!

Schilderbedrijf voor alle schilderwerken

De voordelen van ons schildersbedrijf

De professionals van ons schildersbedrijf zijn allemaal goed opgeleid en gediplomeerd. Daarom kunt u schilderwerk binnen en buiten, houtrot reparatie en behangen in Rosmalen gerust aan ons overlaten. Wij leveren u altijd maatwerk! Daarnaast kunnen wij problemen die tijdens ons schilderwerk aan het licht komen direct voor u oplossen. Komen we bijvoorbeeld houtrot tegen? Dan maken wij dat ongedaan. Als u uw schilderwerk in Rosmalen binnen of buiten laat uitvoeren door Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep, dan kunt u altijd rekenen op:

 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Altijd persoonlijk contact
 • Transparante werkwijze
 • Hoge kwaliteit spuitwerk, schilderwerk, houtrot reparatie en behangwerk
 • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
 • Volledige ontzorging
PROJECTEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden. We zijn trots op ons schilderwerk en dat laten we graag zien.
Bekijk ons portfolio.

Contact met ons opnemen

Door ons bedrijf als schilder in Rosmalen in te huren, weet u zeker dat uw woning zowel van binnen als van buiten ‘strak in de lak’ komt te staan. En of u nu wilt laten schilderen, houtrot repareren of behangen; wij doen het graag allemaal voor u. Heeft u vragen over ons schildersbedrijf of één van onze specialiteiten? Neem dan ook contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06 21 54 35 70, via het contactformulier op onze website en per mail via info@vaneschlurlinggroep.nl.