Onderhoud schilderwerk

Laat tijdig uw schilderwerk onderhouden

Op gezette tijden is onderhoud aan het schilderwerk van uw woning nodig. Dat ziet u als u het geschilderde houtwerk regelmatig controleert op beschadigingen of een losrakende verflaag.

Met vakkundig onderhoud kan het schilderwerk worden hersteld en kunnen voorzorgsmaatregelen genomen worden om verdere schade te voorkomen, zoals het ontstaan van houtrot. Voor onderhoud aan uw schilderwerk kunt u de specialisten van Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep inschakelen. Bel of mail ons voor een afspraak.

schilder onderhoud

Wanneer is onderhoud aan schilderwerk nodig?

Het is verstandig om jaarlijks in het voor- en najaar de kwaliteit van uw schilderwerk te controleren. Zo zijn de onderkant van hout en multiplex, houten kozijnen en de overgangen tussen staand en liggend houtwerk onderhoudsgevoelige plekken. U kunt zien of het schilderwerk aan onderhoud toe is, als u barsten ontdekt in de verflaag, als verf niet goed meer hecht of zelfs poedert. Wij staan dan voor u klaar om uw schilderwerk te onderhouden.

Met goed onderhoud houtrot voorkomen

Het is beter om achterstallig onderhoud aan uw schilderwerk voor te zijn, met goed onderhoud. Zo voorkomt u schade zoals houtrot. Met een goed bijgehouden verflaag beschermt u het hout. Bovendien ziet uw woning er met goede onderhouden schilderwerk er altijd netjes uit.

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Marga LoontjensMarga Loontjens
10:07 31 Jan 24
's-Hertogenbosch, 31 januari 2024.Agelopen zomer (2023) heeft het schildersbedrijf van Esch-Lurling Groep mijn huis aan de buitenkant van top tot teen geschilderd. De klus was perfect in goed een week geklaard. Dat was lekker snel want mijn huis is groot en hoog. Aanmerkingen kon ik niet vinden Reden voor mij ze in januari 2024 te vragen ook het binnen schilderwerk te doen. Ook deze keer was hert werk weer snel klaar ook deze keer werd het werk weer tip top afgeleverd. De mannen gaan rustig hun gang. Taken worden rustig verdeeld. De radio stond naar een keer vragen steeds op een aanvaardbaar niveau. Er werd weer rustig en geconcentreerd gewerkt. Ook nu werd het werk weer perfect afgeleverd. Indien nodig mogen ze terug komenMarga.
Ciny Van KemenadeCiny Van Kemenade
13:32 27 Nov 23
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren niet alleen vakkundig schilderwerk maar leveren ook alles tip top op. Wij zijn uitermate tevreden.Kees en Ciny
marietje lansmarietje lans
15:56 18 Sep 23
Vakkundige schilders, goed advies, prijs kwaliteit goed en komen afspraken na.
Sjoerd PloegmakersSjoerd Ploegmakers
09:22 08 Sep 23
Was goed en werken correct en netjes.
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
10:17 29 Aug 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over al het schilderwerk.
js_loader

Levensduur houtwerk verlengen

Met goed onderhoud van uw schilderwerk verlengt u de levensduur van houten kozijnen of plaatmateriaal buiten uw woning. Hierdoor kan vocht net worden opgenomen door het hout en hebben schimmels geen kans om houtrot te veroorzaken. Zit er eenmaal houtrot in het hout, dan is houtrot reparatie nodig, of moet het gedeeltelijk of in zijn geheel worden vervangen.

Periodiek onderhoud schilderwerk

Met periodiek onderhoud van het schilderwerk van uw woning blijft het in optimale conditie. Goed onderhouden schilderwerk moet wel zo nu en dan gereinigd worden, zodat vuil zich niet kan hechten aan en doordringen in het hout. U kunt dat bijvoorbeeld meteen doen als u de ramen gaat wassen. Gebruik hiervoor een zachte doek en een neutrale allesreiniger. Spoel na met water zonder toevoegingen, zodat er geen zeepresten achterblijven.

Onderhoud schilderwerk nodig?

Denkt u dat het tijd is voor onderhoud aan uw schilderwerk? Neem dan contact met ons op. Wij voeren het onderhoud graag voor u uit en kunnen u ook deskundig adviseren over onderhoud aan schilderwerk in de toekomst. Wij zijn bereikbaar via 06-21543570, via het contactformulier op onze website en per mail via info@vaneschlurlinggroep.nl.

PROJECTEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden. We zijn trots op ons schilderwerk en dat laten we graag zien.
Bekijk ons portfolio.