Schildersbedrijf Berlicum

Schilderwerk, houtrot reparatie en behangen in Berlicum

Zoekt u in Berlicum een goed en ervaren schildersbedrijf? Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep heeft de schilders die voor u professioneel binnen en/of buiten verzorgen, houtrot reparatie uitvoeren en uw woning kunnen behangen. Schilderwerk van kwaliteit is essentieel voor de bescherming van uw houtwerk. Zo voorkomt u houtrot. Komt u het toch tegen, dan voeren wij houtrot reparatie voor u uit. Wilt u uw huis binnen laten schilderen of toch laten behangen? Laat dat maar aan ons over! Bel of mail voor meer informatie of een offerte aanvragen voor schilderwerk, behangen of houtrot reparatie in Berlicum.

Schildersbedrijf Berlicum

Buiten schilderwerk

Als professioneel schilder is het onze taak om als schilder in Berlicum topkwaliteit te leveren. Zeker voor uw schilderwerk buiten. Dat moet bestand zijn tegen de weersinvloeden om langer mooi te blijven. Wilt u overigens extra voordelig uit zijn met uw schilderwerk in Berlicum? Schakel ons dan in als winterschilder!

Houtrot reparatie

Houtrot is zeer destructief voor deuren en kozijnen. Dan is houtrot reparatie noodzakelijk. De rotte delen halen we weg uit het hout en repareren we met een twee componenten vulling. Moet er een groter deel rot houtwerk verwijderd worden? Dan doen wij ook vakkundig voor u. Aarzel niet met houtrot reparatie in Berlicum, want houtrot is lastig tegen te houden.

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Marga LoontjensMarga Loontjens
10:07 31 Jan 24
's-Hertogenbosch, 31 januari 2024.Agelopen zomer (2023) heeft het schildersbedrijf van Esch-Lurling Groep mijn huis aan de buitenkant van top tot teen geschilderd. De klus was perfect in goed een week geklaard. Dat was lekker snel want mijn huis is groot en hoog. Aanmerkingen kon ik niet vinden Reden voor mij ze in januari 2024 te vragen ook het binnen schilderwerk te doen. Ook deze keer was hert werk weer snel klaar ook deze keer werd het werk weer tip top afgeleverd. De mannen gaan rustig hun gang. Taken worden rustig verdeeld. De radio stond naar een keer vragen steeds op een aanvaardbaar niveau. Er werd weer rustig en geconcentreerd gewerkt. Ook nu werd het werk weer perfect afgeleverd. Indien nodig mogen ze terug komenMarga.
Ciny Van KemenadeCiny Van Kemenade
13:32 27 Nov 23
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren niet alleen vakkundig schilderwerk maar leveren ook alles tip top op. Wij zijn uitermate tevreden.Kees en Ciny
marietje lansmarietje lans
15:56 18 Sep 23
Vakkundige schilders, goed advies, prijs kwaliteit goed en komen afspraken na.
Sjoerd PloegmakersSjoerd Ploegmakers
09:22 08 Sep 23
Was goed en werken correct en netjes.
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
10:17 29 Aug 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over al het schilderwerk.
js_loader

Schilderwerk binnen in Berlicum

Schilderwerk binnen in Berlicum kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Bij professioneel binnen schilderwerk kunt u denken aan het laten schilderen van een trappenhuis, muren, plafonds, kozijnen en/of deurposten.

Latex spuitwerk

Binnen is ook spuitwerk mogelijk. Latex spuiten is snel, voordelig en kan in vele kleuren en op vele ondergronden, zoals behang, steen, spachtelputz en/of gips. Verf spuiten biedt een mooi resultaat zonder zichtbare overgangen.

Behangen

In huis kunt u kiezen voor schilderen in Berlicum of voor latex spuiten. Maar wat dacht u van behangen? Behangen is één van onze specialiteiten. Kiest u voor renovlies behang, fotobehang, decorbehang of een andere soort behang? Professioneel behangen is onze ’tweede natuur’!

Schilderbedrijf voor alle schilderwerken

Voordelen van ons schildersbedrijf in Berlicum

Bij Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep kunt u altijd rekenen op:

  • Altijd persoonlijk contact
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Transparante werkwijze
  • Volledige ontzorging
  • Hoge kwaliteit spuitwerk, schilderwerk, houtrot reparatie en behangwerk
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
PROJECTEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden. We zijn trots op ons schilderwerk en dat laten we graag zien.
Bekijk ons portfolio.

Contact opnemen voor een schilder in Berlicum

Als u ons als schilder in Berlicum inschakelt, kunt u erop vertrouwen dat we uw woning zowel van binnen als van buiten ‘strak in de lak’ zetten. En of u nu kiest voor schilderen, houtrot repareren of behangen; wij doen het allemaal met verve. Heeft u vragen over ons schildersbedrijf of één van onze specialiteiten? Neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06 21 54 35 70, via het contactformulier op onze website en per mail via info@vaneschlurlinggroep.nl.