Schildersbedrijf Veghel

Schilderwerk, houtrot reparatie en behangen in Veghel

Heeft u in Veghel een schildersbedrijf nodig dat uw schilderwerk binnen en/of buiten kan verzorgen, of dat u kunt inschakelen voor houtrot reparatie of behangen? Aan Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep kunt u het allemaal overlaten! Met goed uitgevoerd schilderwerk buiten biedt u het houtwerk prima bescherming tegen de meeste extreme weersomstandigheden en vocht. Heeft u houtrot ontdekt? Houtrot reparatie en verf onderhoud hoort ook bij ons werk. Laat u liever uw woning binnen laten schilderen of zelfs behangen in Veghel? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bel of mail ons voor een offerte voor schilderwerk, behangen of houtrot reparatie. U kunt in Veghel altijd op ons schildersbedrijf rekenen!

Schildersbedrijf Veghel

Schilder in Veghel voor buiten schilderwerk

Wij zijn ervaren schilders die ervoor zorgen dat uw buiten schilderwerk in Veghel tot in detail vakkundig wordt uitgevoerd. Uw ramen en deuren kunnen dan de meeste extreme weersomstandigheden weerstaan. En uw woning ziet er dan weer tiptop uit. U kunt ons in Veghel overigens ook winterschilder inhuren tegen zeer gunstige tarieven, Informeer er gerust naar!

Schilderwerk in Veghel binnen

Schilderwerk binnenshuis in Veghel kunt u uiteraard ook aan ons overlaten. Denk ook aan het schilderen van bijvoorbeeld uw trappenhuis, muren, plafonds, kozijnen en/of deurposten.

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Marga LoontjensMarga Loontjens
10:07 31 Jan 24
's-Hertogenbosch, 31 januari 2024.Agelopen zomer (2023) heeft het schildersbedrijf van Esch-Lurling Groep mijn huis aan de buitenkant van top tot teen geschilderd. De klus was perfect in goed een week geklaard. Dat was lekker snel want mijn huis is groot en hoog. Aanmerkingen kon ik niet vinden Reden voor mij ze in januari 2024 te vragen ook het binnen schilderwerk te doen. Ook deze keer was hert werk weer snel klaar ook deze keer werd het werk weer tip top afgeleverd. De mannen gaan rustig hun gang. Taken worden rustig verdeeld. De radio stond naar een keer vragen steeds op een aanvaardbaar niveau. Er werd weer rustig en geconcentreerd gewerkt. Ook nu werd het werk weer perfect afgeleverd. Indien nodig mogen ze terug komenMarga.
Ciny Van KemenadeCiny Van Kemenade
13:32 27 Nov 23
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren niet alleen vakkundig schilderwerk maar leveren ook alles tip top op. Wij zijn uitermate tevreden.Kees en Ciny
marietje lansmarietje lans
15:56 18 Sep 23
Vakkundige schilders, goed advies, prijs kwaliteit goed en komen afspraken na.
Sjoerd PloegmakersSjoerd Ploegmakers
09:22 08 Sep 23
Was goed en werken correct en netjes.
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
10:17 29 Aug 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over al het schilderwerk.
js_loader

Latex spuitwerk

Wat betreft schilderwerk binnen kunnen wij ook snel en goed spuitwerk verzorgen in Veghel. Verf spuiten kan op vele soorten ondergrond, zoals behang, steen, spachtelputz en/of gipsplaten. Het voordeel van latex spuiten is dat het altijd strak is zonder zichtbare overgangen, zoals dat soms zichtbaar is bij latex rollen.

Houtrot reparatie

Houtrot ontdekt in uw houtwerk? Aarzel dan niet, maar schakel dan snel ons schildersbedrijf in Veghel in voor houtrot reparatie. Het rotte deel van het hout verwijderen wij dan en vullen de plek met een twee componenten vulling. Moet er een groter deel rot houtwerk verwijderd worden? Ook dat kunnen wij voor u doen.

Behangen

Wilt u binnen niet schilderen, maar liever behangen? Ook dat kunt u aan onze professionals overlaten. Kiest u voor renovlies behang, fotobehang, decorbehang of een andere soort behang? Vakkundig behangen in Veghel behoort ook tot onze ’tweede natuur’!

Schilderbedrijf voor alle schilderwerken

Voordelen van ons schildersbedrijf in Veghel

Bij Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep kunt u altijd rekenen op:

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Altijd persoonlijk contact
  • Transparante werkwijze
  • Hoge kwaliteit spuitwerk, schilderwerk, houtrot reparatie en behangwerk
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Volledige ontzorging
PROJECTEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden. We zijn trots op ons schilderwerk en dat laten we graag zien.
Bekijk ons portfolio.

Contact met opnemen voor schilderwerk in Veghel

Als u ons schildersbedrijf in Veghel inhuurt, weet u zeker dat uw woning zowel van binnen als van buiten ‘strak in de lak’ komt te staan. En of u nu wilt laten schilderen, houtrot repareren of behangen; wij doen het graag allemaal voor u. Heeft u vragen over ons schildersbedrijf of één van onze specialiteiten? Neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06 21 54 35 70, via het contactformulier op onze website en per mail via info@vaneschlurlinggroep.nl.