Latex Spuitwerk

Vakkundig latex spuitwerk

Voor vakkundig latex spuitwerk kunt u terecht bij Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep. Spuitwerk is de perfecte en snelle manier van latex aanbrengen op wanden en plafonds.

Latex spuitwerk biedt u in zeer korte tijd een vlekkeloos eindresultaat zonder strepen of gaten. Spuitwerk met latex voor uw woning is mogelijk in elke denkbare kleur en op een ruime hoeveelheid materialen. U bespaart hiermee veel tijd en moeite voor een afwerking die in één keer goed is. Neem contact met ons op voor latex spuitwerk in uw woning of kantoorruimte.

Latex spuitwerk

Superstrak en glad eindresultaat

Wij kunnen latex spuitwerk toepassen op vele soorten ondergronden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld behang, steen, spachtelputz en gipsplaten. Maar het mooiste resultaat bereikt u bij latex spuiten op glad afgewerkt stucwerk. Bij het spuiten van latex ziet u namelijk nooit verf overgangen, zoals dat kan voorkomen bij het rollen van verf, omdat er bij spuiten geen structuur achterblijft. Op een ondergrond zonder oneffenheden zoals stucwerk kunnen wij u dan ook het gladste eindresultaat bieden.

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Marga LoontjensMarga Loontjens
10:07 31 Jan 24
's-Hertogenbosch, 31 januari 2024.Agelopen zomer (2023) heeft het schildersbedrijf van Esch-Lurling Groep mijn huis aan de buitenkant van top tot teen geschilderd. De klus was perfect in goed een week geklaard. Dat was lekker snel want mijn huis is groot en hoog. Aanmerkingen kon ik niet vinden Reden voor mij ze in januari 2024 te vragen ook het binnen schilderwerk te doen. Ook deze keer was hert werk weer snel klaar ook deze keer werd het werk weer tip top afgeleverd. De mannen gaan rustig hun gang. Taken worden rustig verdeeld. De radio stond naar een keer vragen steeds op een aanvaardbaar niveau. Er werd weer rustig en geconcentreerd gewerkt. Ook nu werd het werk weer perfect afgeleverd. Indien nodig mogen ze terug komenMarga.
Ciny Van KemenadeCiny Van Kemenade
13:32 27 Nov 23
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren niet alleen vakkundig schilderwerk maar leveren ook alles tip top op. Wij zijn uitermate tevreden.Kees en Ciny
marietje lansmarietje lans
15:56 18 Sep 23
Vakkundige schilders, goed advies, prijs kwaliteit goed en komen afspraken na.
Sjoerd PloegmakersSjoerd Ploegmakers
09:22 08 Sep 23
Was goed en werken correct en netjes.
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
10:17 29 Aug 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over al het schilderwerk.
js_loader

Waarom Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep voor latex spuitwerk?

Kiest u ook voor latex spuitwerk van wanden en plafonds in uw woning? Dat doet u met de vakmensen van Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep. Het spuitwerk is mogelijk in vrijwel alle denkbare kleuren met een gegarandeerd mooi resultaat. Bij ons kunt u rekenen op:

    • Ruim 30 jaar ervaring
    • Altijd persoonlijk contact
    • Transparante werkwijze
    • Hoge kwaliteit spuitwerk en schilderwerk
    • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Volledige ontzorging

Vakmensen voor vakwerk in spuitwerk

De vakmensen van Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het schildersvak. Als het gaat om latex spuitwerk komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan. Wij vinden het belangrijk duidelijke communicatie te hanteren met onze klanten. En bij ons geldt altijd: afspraak is afspraak, no-nonsense! Zo weet u altijd vooraf waar u bij ons aan toe bent.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor latex spuitwerk

Bent u geïnteresseerd in spuitwerk voor uw muren of spuitwerk voor uw plafonds? Wij helpen u er graag mee. Neem dan contact met ons op om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zijn hiervoor bereikbaar via telefoonnummer 06-21543570, via het contactformulier op onze website en per mail via info@vaneschlurlinggroep.nl.

PROJECTEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden. We zijn trots op ons schilderwerk en dat laten we graag zien.
Bekijk ons portfolio.