Schildersbedrijf

uw schildersbedrijf voor schilderwerk en behangen

Zoekt u een schildersbedrijf voor schilderwerk waarmee u uw woning aan de buitenzijde beschermt tegen de elementen? En/of zoekt u een schilder die het interieur van uw huis voorziet van een nieuwe laag verf of een andere kleur? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep.

Wij zorgen er als schildersbedrijf voor dat het schilderwerk van uw woning in topconditie verkeert en dat het er representatief uitziet. Dat houdt in dat het schilderwerk buiten goed beschermd is tegen extreme weersomstandigheden, vocht en andere invloeden van buitenaf. En dat het schilderwerk binnen tot in de puntjes verzorgd is en geheel aan uw woonwensen voldoet. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte voor binnen- of buitenschilderwerk en ook voor behangen en houtrot reparatie. Op onze kwalitatieve schilderwerkzaamheden kunt u rekenen!

Schildersbedrijf Den Dungen

Buitenschilderwerk

U kunt altijd een beroep op ons schildersbedrijf doen voor vakkundig buitenschilderwerk. Onze schilder zorg er bij uw woning buiten voor dat het schilderwerk uw huis beschermd is. Goed buitenschilderwerk staat zijn mannetje als het gaat om extreme weersomstandigheden, vocht en nog veel meer. Daarnaast zorgt topkwaliteit buitenschilderwerk er voor dat uw huis er tip-top uitziet een verzorgde uitstraling heeft.

Binnenschilderwerk

Ons schildersbedrijf verzorgt ook graag uw schilderwerk binnen. Met binnenschilderwerk wordt uw huis verfraaid en mooi gemaakt in de stijl die bij u past. De juiste kleuren en texturen, zoals u die wilt hebben, zijn hiervoor natuurlijk essentieel. We verzorgen als schilder dan ook met veel plezier het schilderwerk voor uw:

 • Trappenhuis
 • Muren
 • Plafonds
 • Kozijnen
 • Deurposten
REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Marga LoontjensMarga Loontjens
10:07 31 Jan 24
's-Hertogenbosch, 31 januari 2024.Agelopen zomer (2023) heeft het schildersbedrijf van Esch-Lurling Groep mijn huis aan de buitenkant van top tot teen geschilderd. De klus was perfect in goed een week geklaard. Dat was lekker snel want mijn huis is groot en hoog. Aanmerkingen kon ik niet vinden Reden voor mij ze in januari 2024 te vragen ook het binnen schilderwerk te doen. Ook deze keer was hert werk weer snel klaar ook deze keer werd het werk weer tip top afgeleverd. De mannen gaan rustig hun gang. Taken worden rustig verdeeld. De radio stond naar een keer vragen steeds op een aanvaardbaar niveau. Er werd weer rustig en geconcentreerd gewerkt. Ook nu werd het werk weer perfect afgeleverd. Indien nodig mogen ze terug komenMarga.
Ciny Van KemenadeCiny Van Kemenade
13:32 27 Nov 23
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren niet alleen vakkundig schilderwerk maar leveren ook alles tip top op. Wij zijn uitermate tevreden.Kees en Ciny
marietje lansmarietje lans
15:56 18 Sep 23
Vakkundige schilders, goed advies, prijs kwaliteit goed en komen afspraken na.
Sjoerd PloegmakersSjoerd Ploegmakers
09:22 08 Sep 23
Was goed en werken correct en netjes.
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
10:17 29 Aug 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over al het schilderwerk.
js_loader

Behangen

Ook voor behangen zijn wij voor u de aangewezen partij. Met het juiste behang kunt u uw woning perfect personaliseren. Of u nu kiest voor klassiek of modern behang; Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep denkt als behangspecialist graag met u mee over het juiste soort behang en hoe uw woning vakkundig te behangen. We weten precies hoe we de overlappen in behang naadloos en tot in detail moeten aanbrengen. Ook weten we hoe we patronen in elkaar over moeten laten lopen. Of het nu gaat om het behangen met renovlies behang, fotobehang, decorbehang of iets anders; wij behangen graag het mooiste behang in uw woning en in alle ruimtes.

HOUTROT REPARATIE

Als ervaren schildersbedrijf hebben wij in ons meer dan 30-jarige bestaan ook veel houtrot gezien bij het aanbrengen van schilderwerk buiten. Wat houtrot betreft, is voorkomen altijd beter dan genezen. Controleer uw woning daarom regelmatig op houtrot. Heeft u houtrot ontdekt? Schakel dan direct ons schildersbedrijf in. Met houtrot reparatie verwijderen het houtrot en vullen het op met een twee componenten vulling. Is het noodzakelijk om een deel of het gehele houtwerk te vervangen? Dan kunnen wij dat ook voor u doen.

De voordelen van ons schildersbedrijf

De professionals van ons schildersbedrijf zijn allemaal goed opgeleid en gediplomeerd in hun vakgebied. Daarom kunt u schilderwerk binnen en buiten, houtrot reparatie en behangen met een gerust hart aan ons overlaten. Wij leveren u altijd maatwerk! Daarnaast kunnen wij problemen die tijdens onze werkzaamheden aan het licht komen direct voor u oplossen. Komen we bijvoorbeeld houtrot tegen? Dan kunnen we dat uitstekend voor u oplossen. Als u uw schilderwerk laat uitvoeren door Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep, dan kunt u altijd rekenen op:

 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Altijd persoonlijk contact
 • Transparante werkwijze
 • Hoge kwaliteit spuitwerk, schilderwerk, houtrot reparatie en behangwerk
 • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
 • Volledige ontzorging
Schilderbedrijf voor alle schilderwerken

Contact met ons opnemen

Door ons bedrijf als schilder in te huren, weet u zeker dat uw woning zowel van binnen als van buiten ‘strak in de lak’ komt te staan. En of u nu wilt laten schilderen, houtrot wilt laten repareren of laten behangen; wij doen het graag allemaal voor u. Heeft u vragen over ons schildersbedrijf of één van onze specialiteiten? Neem dan ook contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06-21543570, via het contactformulier op onze website en per mail via info@vaneschlurlinggroep.nl.

PROJECTEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden. We zijn trots op ons schilderwerk en dat laten we graag zien.
Bekijk ons portfolio.