Schildersbedrijf Vught

Schilderwerk, houtrot reparatie en behangen in Vught

Kunt u in Vught wel een goed schildersbedrijf gebruiken? Schakel dan Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep voor schilderwerk binnen en/of buiten, houtrot reparatie en behangen. Met vers schilderwerk buiten heeft uw houtwerk goede bescherming tegen alle weertypen en vocht. Houtrot tegengekomen bij ramen of deuren? Houtrot reparatie en schilderwerk onderhoud rekenen wij ook tot ons werk. Of wilt u uw woning binnen laten schilderen? Ook dat verzorgen wij graag voor u. Of laat u toch liever behangen in Vught? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bel of mail ons voor een offerte voor schilderwerk, behangen of houtrot reparatie. In Vught kunt u altijd op ons schildersbedrijf rekenen!

Schildersbedrijf Vught

Buiten schilderwerk

Als ervaren schilders zorgen wij ervoor dat uw buiten schilderwerk in Vught vakkundig wordt verzorgd. Het schilderwerk kan dan de meeste extreme weersomstandigheden aan en uw huis ziet er dan weer voor lange tijd pico bello uit. Wist u dat u in Vught ook op ons als winterschilder kunt rekenen? Dat zijn onze tarieven net altijd wat gunstiger!

Schilderwerk in Vught binnen

Schilderwerk binnen in uw woning in Vught is aan ons ook toevertrouwd. Wij kunnen voor u diverse soorten binnenschilderwerk uitvoeren. Denk daarbij aan het schilderen van bijvoorbeeld een trappenhuis, muren, plafonds, kozijnen en/of deurposten.

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Marga LoontjensMarga Loontjens
10:07 31 Jan 24
's-Hertogenbosch, 31 januari 2024.Agelopen zomer (2023) heeft het schildersbedrijf van Esch-Lurling Groep mijn huis aan de buitenkant van top tot teen geschilderd. De klus was perfect in goed een week geklaard. Dat was lekker snel want mijn huis is groot en hoog. Aanmerkingen kon ik niet vinden Reden voor mij ze in januari 2024 te vragen ook het binnen schilderwerk te doen. Ook deze keer was hert werk weer snel klaar ook deze keer werd het werk weer tip top afgeleverd. De mannen gaan rustig hun gang. Taken worden rustig verdeeld. De radio stond naar een keer vragen steeds op een aanvaardbaar niveau. Er werd weer rustig en geconcentreerd gewerkt. Ook nu werd het werk weer perfect afgeleverd. Indien nodig mogen ze terug komenMarga.
Ciny Van KemenadeCiny Van Kemenade
13:32 27 Nov 23
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren niet alleen vakkundig schilderwerk maar leveren ook alles tip top op. Wij zijn uitermate tevreden.Kees en Ciny
marietje lansmarietje lans
15:56 18 Sep 23
Vakkundige schilders, goed advies, prijs kwaliteit goed en komen afspraken na.
Sjoerd PloegmakersSjoerd Ploegmakers
09:22 08 Sep 23
Was goed en werken correct en netjes.
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
10:17 29 Aug 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over al het schilderwerk.
js_loader

Latex spuitwerk

Spuitwerk is overigens een goed alternatief voor schilderwerk binnen. Latex spuiten kan op vele ondergronden, zoals behang, steen, spachtelputz en/of gipsplaten. Het voordeel van verf spuiten is dat het gegarandeerd strak is zonder eventueel zichtbare overgangen, zoals dat soms bij latex rollen het geval is.

Houtrot reparatie

Heeft u houtrot gezien in uw houtwerk? Schakel dan zo snel mogelijk ons schildersbedrijf in Veghel in voor houtrot reparatie. Het rotte deel van het hout verwijderen wij dan en vullen de plek met een twee componenten vulling. Moet er een groter deel rot houtwerk verwijderd worden? Ook dat kunnen wij voor u doen. Hoe langer u wacht, hoe erger houtrot wordt.

Behangen

Kiest u liever voor binnen behangen in plaats van schilderen? Ook dat kan! Wilt u binnen niet schilderen, maar liever behangen? Ook dat behoort tot onze expertise. Kiest u voor renovlies behang, fotobehang, decorbehang of een andere soort behang? Vakkundig behangen in Vught behoort ook tot onze ’tweede natuur’!

Schilderbedrijf voor alle schilderwerken

Voordelen van ons schildersbedrijf in Vught

Bij Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep kunt u altijd rekenen op:

  • Transparante werkwijze
  • Altijd persoonlijk contact
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit spuitwerk, schilderwerk, houtrot reparatie en behangwerk
  • Volledige ontzorging
PROJECTEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden. We zijn trots op ons schilderwerk en dat laten we graag zien.
Bekijk ons portfolio.

Contact met opnemen

Als u ons schildersbedrijf in Vught inhuurt, zetten wij uw woning zowel van binnen als van buiten weer ‘strak in de lak’! En of u nu wilt laten schilderen, houtrot repareren of behangen; wij doen het allemaal. Heeft u vragen over ons schildersbedrijf of één van onze specialiteiten? Neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06 21 54 35 70, via het contactformulier op onze website en per mail via info@vaneschlurlinggroep.nl.