Schildersbedrijf Den Bosch

Schilderwerk, houtrot reparatie en behangen in Den Bosch

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Den Bosch dat uw schilderwerk binnen en buiten voor u kan verzorgen? Bel of mail dan met Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep. Als schildersbedrijf staan wij in Den Bosch graag voor u klaar om uw schilderwerk in topconditie te brengen en te onderhouden, zodat uw woning van binnen en buiten er representatief uitziet. Zo is uw schilderwerk buiten goed beschermd tegen extreme weersomstandigheden, vocht en andere negatieve invloeden. Heeft u houtrot in uw houtwerk? Houtrot reparatie en schilderwerk onderhoud doen wij ook graag voor u. Binnen schilderwerk nodig? Wij verzorgen het tot in de puntjes! Kiest u binnen liever voor behang in plaats van schilderwerk? Kies dan voor behangen door ons schildersbedrijf. Dan kunnen wij uw woning ook vakkundig en strak behangen in Den Bosch. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte voor binnen- of buitenschilderwerk en ook voor behangen en houtrot reparatie. Op onze schilder kunt u in Den Bosch rekenen!

Schildersbedrijf Den Bosch

Uw schildersbedrijf in Den Bosch voor schilderwerk buiten

In Den Bosch kunt u vanzelfsprekend altijd een beroep op ons schildersbedrijf doen voor kwalitatief hoogwaardig schilderwerk buiten. Als professioneel schilder zorgen wij dat uw schilderwerk vakkundig wordt uitgevoerd. Van goed buitenschilderwerk weet u dat het bestand is tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden en vocht. Met het schilderwerk buiten dat wij voor u verzorgen, weet u dat uw woning er weer netjes verzorgd uitziet. Ook als winterschilder in Den Bosch kunt u ons inschakelen. In de winterschilder-periode rekenen wij altijd gunstige tarieven!

Binnenschilderwerk laten doen in Den Bosch

Binnenschilderwerk in Den Bosch is aan ons ook zeker toevertrouwd. Wij knappen met verf uw woning dan op zoals u dat graag wil met de juiste kleuren en texturen. Wij verzorgen als schilder dan ook met veel plezier diverse soorten binnenschilderwerk voor u. U kunt daarbij denken aan het schilderen van bijvoorbeeld:

 • Trappenhuis
 • Muren
 • Plafonds
 • Kozijnen
 • Deurposten
REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Marga LoontjensMarga Loontjens
10:07 31 Jan 24
's-Hertogenbosch, 31 januari 2024.Agelopen zomer (2023) heeft het schildersbedrijf van Esch-Lurling Groep mijn huis aan de buitenkant van top tot teen geschilderd. De klus was perfect in goed een week geklaard. Dat was lekker snel want mijn huis is groot en hoog. Aanmerkingen kon ik niet vinden Reden voor mij ze in januari 2024 te vragen ook het binnen schilderwerk te doen. Ook deze keer was hert werk weer snel klaar ook deze keer werd het werk weer tip top afgeleverd. De mannen gaan rustig hun gang. Taken worden rustig verdeeld. De radio stond naar een keer vragen steeds op een aanvaardbaar niveau. Er werd weer rustig en geconcentreerd gewerkt. Ook nu werd het werk weer perfect afgeleverd. Indien nodig mogen ze terug komenMarga.
Ciny Van KemenadeCiny Van Kemenade
13:32 27 Nov 23
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren niet alleen vakkundig schilderwerk maar leveren ook alles tip top op. Wij zijn uitermate tevreden.Kees en Ciny
marietje lansmarietje lans
15:56 18 Sep 23
Vakkundige schilders, goed advies, prijs kwaliteit goed en komen afspraken na.
Sjoerd PloegmakersSjoerd Ploegmakers
09:22 08 Sep 23
Was goed en werken correct en netjes.
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
10:17 29 Aug 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over al het schilderwerk.
js_loader

Muren en plafonds afwerken met spuitwerk in Den Bosch

Een snelle en effectieve manier van het afwerken van muren en plafonds is spuitwerk in Den Bosch. Latex spuitwerk kunnen we in vrijwel alle denkbare kleuren en op vele ondergronden voor u verzorgen. Denk aan behang, steen, spachtelputz en/of gipsplaten. Het mooiste resultaat met spuitwerk krijgt u echter op mooi glad afgewerkt stucwerk. Het grote voordeel van verf spuiten is dat u nooit overgangen zult zien. Dan kan wel het geval zijn bij het met de roller aanbrengen van latex. Bij latex spuiten blijft nooit structuur achter.

Houtrot reparatie in Den Bosch

In ons meer dan 30-jarige bestaan hebben wij als schildersbedrijf in Den Bosch veel houtrot gezien tijdens het aanbrengen van schilderwerk buiten. Als het aankomt op verf onderhoud en houtrot in houtwerk, geldt dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Controleer uw woning daarom regelmatig op houtrot en de kwaliteit van de verflaag op ramen en deuren. Heeft u houtrot gezien? Wacht dan niet te lang, maar schakel in Den Bosch dan snel ons schildersbedrijf in. Met houtrot reparatie verwijderen we het houtrot en vullen de plek op met een twee componenten vulling. Moet onverhoopt een deel of het complete houtwerk vervangen worden? Dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

Behangen

Als u in uw woning liever niet kiest voor schilderen, laat ons dan in uw woning in Den Bosch vakkundig behangen. Behangen behoort ook tot onze corebusiness! U kiest zelf uw behang uit en wij brengen het voor u aan op de muren. Of u nu kiest voor klassiek of modern behang; als behangspecialist denken we graag met u mee over het juiste behang. We weten precies hoe we een overlap in behang naadloos en nauwkeurig moeten aanbrengen en hoe patronen perfect in elkaar over moeten lopen. Dat doen we met zowel renovlies behang, fotobehang, decorbehang of een andere soort behang. Als het gaat om vakkundig behangen in Den Bosch kunt u dat gerust aan ons overlaten.

Schildersbedrijf Den Bosch

Voordelen van ons schildersbedrijf in Den Bosch

De schilders van ons schildersbedrijf zijn allen goed opgeleid en gediplomeerd. Professioneel schilderwerk binnen en buiten, houtrot reparatie en behangen is in Den Bosch dan ook geen probleem. Bovendien leveren wij u altijd maatwerk! Komen we problemen tegen tijdens het schilderwerk? Dan kunnen we deze direct voor u oplossen. Ontdekken we bijvoorbeeld houtrot? Dan pakken we dat direct voor u aan. Kortom: als u u binnen- en/of buitenschilderwerk in Den Bosch laat uitvoeren door Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep, dan kunt u bij ons altijd rekenen op:

 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Altijd persoonlijk contact
 • Transparante werkwijze
 • Hoge kwaliteit spuitwerk, schilderwerk, houtrot reparatie en behangwerk
 • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
 • Volledige ontzorging
PROJECTEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden. We zijn trots op ons schilderwerk en dat laten we graag zien.
Bekijk ons portfolio.

Contact met ons opnemen voor Schilderwerk in Den Bosch

Door ons bedrijf als schilder in Den Bosch in te huren, weet u zeker dat uw woning zowel van binnen als van buiten ‘strak in de lak’ komt te staan. En of u nu wilt laten schilderen, houtrot repareren of behangen; wij doen het graag allemaal voor u. Heeft u vragen over ons schildersbedrijf of één van onze specialiteiten? Neem dan ook contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06 21 54 35 70, via het contactformulier op onze website en per mail via info@vaneschlurlinggroep.nl.