Schildersbedrijf Oss

Schilderwerk, houtrot reparatie en behangen in Oss

Heeft u in Oss een schildersbedrijf nodig voor uw schilderwerk binnen en/of buiten? Bel of mail dan met Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep. Schilderwerk buiten zorgt voor goede bescherming tegen extreme weersomstandigheden, vocht en andere negatieve invloeden. Houtrot in uw houtwerk? Houtrot reparatie en schilderwerk onderhoud doen wij ook graag voor u. Binnen schilderwerk nodig? Wij verzorgen het tot in de puntjes! Of wilt u binnen liever behang in plaats van schilderwerk in Oss? Behangen kunt u ook door ons schildersbedrijf laten doen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte voor binnen- of buitenschilderwerk, behangen of houtrot reparatie. Op ons schildersbedrijf kunt u in Oss altijd rekenen!

Schildersbedrijf Oss

Schilderwerk buiten

Als professioneel schilder zorgen wij dat uw schilderwerk buiten vakkundig wordt uitgevoerd, zodat het bestand is tegen alle soorten weersomstandigheden. Uw woning ziet er dan voor lange tijd weer netjes verzorgd uit. Ook als winterschilder in Oss kunt u ons inschakelen. Wij rekenen dan altijd gunstige tarieven!

Binnenschilderwerk in Oss

Binnenschilderwerk in Oss is aan ons ook zeker toevertrouwd. Wij verzorgen als schilder dan ook met veel plezier diverse soorten binnenschilderwerk voor u. U kunt daarbij denken aan het schilderen van bijvoorbeeld uw trappenhuis, muren, plafonds, kozijnen en/of deurposten.

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Marga LoontjensMarga Loontjens
10:07 31 Jan 24
's-Hertogenbosch, 31 januari 2024.Agelopen zomer (2023) heeft het schildersbedrijf van Esch-Lurling Groep mijn huis aan de buitenkant van top tot teen geschilderd. De klus was perfect in goed een week geklaard. Dat was lekker snel want mijn huis is groot en hoog. Aanmerkingen kon ik niet vinden Reden voor mij ze in januari 2024 te vragen ook het binnen schilderwerk te doen. Ook deze keer was hert werk weer snel klaar ook deze keer werd het werk weer tip top afgeleverd. De mannen gaan rustig hun gang. Taken worden rustig verdeeld. De radio stond naar een keer vragen steeds op een aanvaardbaar niveau. Er werd weer rustig en geconcentreerd gewerkt. Ook nu werd het werk weer perfect afgeleverd. Indien nodig mogen ze terug komenMarga.
Ciny Van KemenadeCiny Van Kemenade
13:32 27 Nov 23
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren niet alleen vakkundig schilderwerk maar leveren ook alles tip top op. Wij zijn uitermate tevreden.Kees en Ciny
marietje lansmarietje lans
15:56 18 Sep 23
Vakkundige schilders, goed advies, prijs kwaliteit goed en komen afspraken na.
Sjoerd PloegmakersSjoerd Ploegmakers
09:22 08 Sep 23
Was goed en werken correct en netjes.
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
10:17 29 Aug 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over al het schilderwerk.
js_loader

Spuitwerk

Wat dacht u van latex spuitwerk in Oss? Dat kan op vele ondergronden, zoals behang, steen, spachtelputz en/of gipsplaten. Een groot voordeel van verf spuiten is dat u nooit overgangen ziet, zoals dat wel kan bij verf rollen.

Houtrot reparatie

Ziet u houtrot in uw houtwerk? Wacht dan niet te lang, maar schakel in Oss dan snel ons schildersbedrijf in. Met houtrot reparatie verwijderen we het houtrot en vullen we de plek met een twee componenten vulling. Moet er houtwerk vervangen worden? Dan doen we dat ook voor u.

Behangen

Kiest u niet voor schilderen binnen, maar liever voor behangen? Ook dan staan onze professionals graag voor u klaar. Of u nu kiest voor renovlies behang, fotobehang, decorbehang of een andere soort behang; vakkundig behangen in Oss kunt u gerust aan ons overlaten.

Voordelen van ons schildersbedrijf

Bij Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep kunt u altijd rekenen op:

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Altijd persoonlijk contact
  • Transparante werkwijze
  • Hoge kwaliteit spuitwerk, schilderwerk, houtrot reparatie en behangwerk
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Volledige ontzorging
Schilderbedrijf voor alle schilderwerken

Contact met ons opnemen

Door ons bedrijf als schilder in Oss in te huren, weet u zeker dat uw woning zowel van binnen als van buiten ‘strak in de lak’ komt te staan. Of u nu laat schilderen, houtrot repareren of behangen; wij doen het graag allemaal voor u. Heeft u vragen over ons schildersbedrijf of één van onze specialiteiten? Neem dan ook contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06 21 54 35 70, via het contactformulier op onze website en per mail via info@vaneschlurlinggroep.nl.