Schildersbedrijf Nuland

Schilderwerk, houtrot reparatie en behangen in Nuland

Heeft u in Nuland een schildersbedrijf nodig voor schilderwerk binnen en/of buiten, houtrot reparatie of professioneel behangen? Allround schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep komt het graag allemaal doen. Zo heeft uw woning aan de buitenzijde altijd goede kwaliteit verf nodig ter bescherming van houtwerk en voor nette en verzorgde uitstraling. Houtrot ontdekt in ramen of deuren? Met vakkundige houtrot reparatie kunnen wij het voor u oplossen. En als schilder verzorgen wij uiteraard ook schilderwerk binnen. Bel of mail ons voor een offerte voor schilderwerk, behangen of houtrot reparatie in Nuland.

Schildersbedrijf Nuland

Schilderwerk buiten

Goede kwaliteit schilderwerk buiten is noodzakelijk voor het houtwerk van uw huis. Verf moet hout namelijk beschermen tegen uiteenlopende weersomstandigheden. Wist u dat wij ook beschikbaar zijn als winterschilder in Nuland? U profiteert dan van extra scherpe tarieven.

Houtrot reparatie

Houtrot is niet bepaald goed voor uw houtwerk. Dat wist u waarschijnlijk al. Houtrot maken wij vakkundig ongedaan met houtrot reparatie en een twee componenten vulling in de rotte delen. Soms is het vervangen van grote delen noodzakelijk. Wees gerust: wij lossen dat probleemloos voor u op. Met houtrot reparatie in Nuland moet u niet te lang wachten. Houtrot is zonder reparatie niet te stoppen!

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Marga LoontjensMarga Loontjens
10:07 31 Jan 24
's-Hertogenbosch, 31 januari 2024.Agelopen zomer (2023) heeft het schildersbedrijf van Esch-Lurling Groep mijn huis aan de buitenkant van top tot teen geschilderd. De klus was perfect in goed een week geklaard. Dat was lekker snel want mijn huis is groot en hoog. Aanmerkingen kon ik niet vinden Reden voor mij ze in januari 2024 te vragen ook het binnen schilderwerk te doen. Ook deze keer was hert werk weer snel klaar ook deze keer werd het werk weer tip top afgeleverd. De mannen gaan rustig hun gang. Taken worden rustig verdeeld. De radio stond naar een keer vragen steeds op een aanvaardbaar niveau. Er werd weer rustig en geconcentreerd gewerkt. Ook nu werd het werk weer perfect afgeleverd. Indien nodig mogen ze terug komenMarga.
Ciny Van KemenadeCiny Van Kemenade
13:32 27 Nov 23
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren niet alleen vakkundig schilderwerk maar leveren ook alles tip top op. Wij zijn uitermate tevreden.Kees en Ciny
marietje lansmarietje lans
15:56 18 Sep 23
Vakkundige schilders, goed advies, prijs kwaliteit goed en komen afspraken na.
Sjoerd PloegmakersSjoerd Ploegmakers
09:22 08 Sep 23
Was goed en werken correct en netjes.
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
10:17 29 Aug 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over al het schilderwerk.
js_loader

Binnen schilderwerk in Nuland

Binnen schilderwerk bij u in Nuland kunt u ook aan ons overlaten. Bij professioneel schilderwerk binnen kunt u denken aan het schilderen van een trappenhuis, muren, plafonds, kozijnen en/of deurposten met een superstrak eindresultaat.

Spuitwerk binnen

Schilderwerk binnen kan ook gedaan worden met spuitwerk. Latex spuiten is een snelle en ook prijsgunstige methode die in veel tinten en op veel ondergronden mogelijk is. Denk aan behang, steen, spachtelputz en/of gips. Verf spuiten levert gegarandeerd een strak resultaat op zonder zichtbare overgangen.

Woning behangen

Schilderwerk binnen en latex spuiten in Nuland is een goede optie. Maar hoe denkt u over professioneel behangen? Dat is ook een specialiteit van ons. Welk behang kiest u? Renovlies behang, fotobehang, decorbehang of een ander behang? Professioneel behangen is onze ’tweede natuur’!

Schilderbedrijf voor alle schilderwerken

Voordelen van ons schildersbedrijf in Nuland

Bij Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep kunt u altijd rekenen op:

  • Hoge kwaliteit spuitwerk, schilderwerk, houtrot reparatie en behangwerk
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Transparante werkwijze
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Altijd persoonlijk contact
  • Volledige ontzorging
PROJECTEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden. We zijn trots op ons schilderwerk en dat laten we graag zien.
Bekijk ons portfolio.

Contact opnemen

Als u ons schildersbedrijf in Nuland inschakelt, kunt u erop vertrouwen dat we uw woning zowel van binnen als van buiten mooi ‘strak in de lak’ zetten. Kiest voor schilderwerk, houtrot repareren of behangen? Wij doen het graag voor u. Heeft u vragen over ons schildersbedrijf of één van onze specialiteiten? Neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06 21 54 35 70, via het contactformulier op onze website en per mail via info@vaneschlurlinggroep.nl.