Schildersbedrijf Nistelrode

Schilderwerk, houtrot reparatie en behangen in Nistelrode

Heeft u in Nistelrode hulp nodig van een ervaren schildersbedrijf voor vakkundig schilderwerk binnen en/of buiten uw woning? Of is er houtrot reparatie nodig of moet er bij u behangen worden? Allround schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep doet het graag voor u. Uw huis heeft aan de buitenzijde altijd goede kwaliteit nodig voor bescherming van uw houtwerk en een verzorgde uitstraling. Hebt u houtrot ontdekt in uw ramen of deuren? Vakkundige houtrot reparatie is de oplossing die we u bieden. En ook voor schilderwerk binnen kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen via onderstaande contactgegevens. Ook voor een offerte voor schilderwerk, behangen of houtrot reparatie in Nistelrode aanvragen.

Schildersbedrijf Nistelrode

Schilderwerk buiten

Topkwaliteit schilderwerk buiten is voor uw woning noodzakelijk. De verf moet het houtwerk zo goed mogelijk beschermen tegen wisselende weersomstandigheden. Overigens kunt u ons ook inschakelen als winterschilder in Nistelrode. Dan profiteert u van schilderwerk tegen extra aantrekkelijke tarieven.

Houtrot reparatie

Houtrot is ‘killing’ voor houtwerk. Dat had u waarschijnlijk al in de gaten. Wij kunnen dat met houtrot reparatie ongedaan maken. We verwijderen dan het rottende hout en vullen het met een twee componenten vulling. En als er grotere stukken houtwerk verwijderd moeten worden, lossen wij dat ook vakkundig voor u op! Met houtrot reparatie in Nistelrode moet u niet te lang wachten. Rottend houtwerk is moeilijk te stoppen!

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Marga LoontjensMarga Loontjens
10:07 31 Jan 24
's-Hertogenbosch, 31 januari 2024.Agelopen zomer (2023) heeft het schildersbedrijf van Esch-Lurling Groep mijn huis aan de buitenkant van top tot teen geschilderd. De klus was perfect in goed een week geklaard. Dat was lekker snel want mijn huis is groot en hoog. Aanmerkingen kon ik niet vinden Reden voor mij ze in januari 2024 te vragen ook het binnen schilderwerk te doen. Ook deze keer was hert werk weer snel klaar ook deze keer werd het werk weer tip top afgeleverd. De mannen gaan rustig hun gang. Taken worden rustig verdeeld. De radio stond naar een keer vragen steeds op een aanvaardbaar niveau. Er werd weer rustig en geconcentreerd gewerkt. Ook nu werd het werk weer perfect afgeleverd. Indien nodig mogen ze terug komenMarga.
Ciny Van KemenadeCiny Van Kemenade
13:32 27 Nov 23
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren niet alleen vakkundig schilderwerk maar leveren ook alles tip top op. Wij zijn uitermate tevreden.Kees en Ciny
marietje lansmarietje lans
15:56 18 Sep 23
Vakkundige schilders, goed advies, prijs kwaliteit goed en komen afspraken na.
Sjoerd PloegmakersSjoerd Ploegmakers
09:22 08 Sep 23
Was goed en werken correct en netjes.
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
10:17 29 Aug 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over al het schilderwerk.
js_loader

Schilderwerk binnen in Nistelrode

Schilderwerk binnen bij u in Nistelrode kunt u ook aan ons schildersbedrijf overlaten. Bij professioneel schilderwerk binnen kunt u bijvoorbeeld denken aan een trappenhuis, muren, plafonds, kozijnen en/of deurposten schilderen voor een strak eindresultaat.

Spuitwerk binnen

Binnen schilderwerk kunt u ook laten uitvoeren door middel van spuitwerk. Latex spuiten is een snelle en voordelige methode die mogelijk is in vele kleuren en op vele ondergronden. U kunt dan denken aan behang, steen, spachtelputz en/of gips. Verf spuiten biedt een gegarandeerd strak resultaat zonder zichtbare overgangen.

Woning behangen

Naast schilderwerk binnen en latex spuiten in Nistelrode kunt u ook denken aan behangen? Behangen is één van de specialiteiten van ons schildersbedrijf. Welk behang wilt u laten aanbrengen? Wordt het renovlies behang, fotobehang, decorbehang of een ander behang? Professioneel behangen is onze ’tweede natuur’!

Schilderbedrijf voor alle schilderwerken

Voordelen van ons schildersbedrijf in Nistelrode

Bij Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep kunt u altijd rekenen op:

  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Hoge kwaliteit spuitwerk, schilderwerk, houtrot reparatie en behangwerk
  • Transparante werkwijze
  • Volledige ontzorging
  • Altijd persoonlijk contact
  • Ruim 30 jaar ervaring
PROJECTEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden. We zijn trots op ons schilderwerk en dat laten we graag zien.
Bekijk ons portfolio.

Contact met ons opnemen

Als u ons schildersbedrijf in Nistelrode inschakelt, kunt u erop vertrouwen dat we uw woning zowel van binnen als van buiten mooi ‘strak in de lak’ zetten. Kiest voor schilderwerk, houtrot repareren of behangen? Wij doen het graag voor u. Heeft u vragen over ons schildersbedrijf of één van onze specialiteiten? Neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06 21 54 35 70, via het contactformulier op onze website en per mail via info@vaneschlurlinggroep.nl.