Schildersbedrijf Heesch

Schilderwerk, houtrot reparatie en behangen in Heesch

Zoekt u een schildersbedrijf in Heesch voor schilderwerk binnen en/of buiten, houtrot reparatie of behangen? Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep doet het allemaal! Vakkundig schilderwerk buiten biedt uitstekende bescherming tegen extreme weersomstandigheden en vocht. Houtrot gevonden in uw houtwerk? Houtrot reparatie en schilderwerk onderhoud verzorgen wij ook. Is er binnen schilderwerk bij u nodig? Ook dat verzorgen wij tot in de puntjes! Of laat u liever behangen in uw woning in Heesch? Ook daarvoor zijn wij het juiste adres. Neem contact op voor een offerte voor binnen- of buitenschilderwerk, behangen of houtrot reparatie. Op ons schildersbedrijf kunt u in Heesch altijd rekenen!

Schildersbedrijf Heesch

Buiten schilderwerk in Heesch

Wij zijn professionele schilders en we zorgen ervoor dat uw buiten schilderwerk vakkundig wordt verzorgd, waarmee het alle soorten weersomstandigheden kan weerstaan. Uw woning oogt dan weer voor een lange tijd verzorgd. Wist u dat u in Heesch ook als winterschilder op ons kunt rekenen? Wij rekenen dan altijd gunstiger tarieven!

Schilderwerk binnen in Heesch

Schilderwerk binnen in uw woning in Heesch is aan ons ook toevertrouwd. Wij kunnen voor u diverse soorten binnenschilderwerk uitvoeren. Denk daarbij aan het schilderen van bijvoorbeeld een trappenhuis, muren, plafonds, kozijnen en/of deurposten.

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Marga LoontjensMarga Loontjens
10:07 31 Jan 24
's-Hertogenbosch, 31 januari 2024.Agelopen zomer (2023) heeft het schildersbedrijf van Esch-Lurling Groep mijn huis aan de buitenkant van top tot teen geschilderd. De klus was perfect in goed een week geklaard. Dat was lekker snel want mijn huis is groot en hoog. Aanmerkingen kon ik niet vinden Reden voor mij ze in januari 2024 te vragen ook het binnen schilderwerk te doen. Ook deze keer was hert werk weer snel klaar ook deze keer werd het werk weer tip top afgeleverd. De mannen gaan rustig hun gang. Taken worden rustig verdeeld. De radio stond naar een keer vragen steeds op een aanvaardbaar niveau. Er werd weer rustig en geconcentreerd gewerkt. Ook nu werd het werk weer perfect afgeleverd. Indien nodig mogen ze terug komenMarga.
Ciny Van KemenadeCiny Van Kemenade
13:32 27 Nov 23
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren niet alleen vakkundig schilderwerk maar leveren ook alles tip top op. Wij zijn uitermate tevreden.Kees en Ciny
marietje lansmarietje lans
15:56 18 Sep 23
Vakkundige schilders, goed advies, prijs kwaliteit goed en komen afspraken na.
Sjoerd PloegmakersSjoerd Ploegmakers
09:22 08 Sep 23
Was goed en werken correct en netjes.
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
10:17 29 Aug 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over al het schilderwerk.
js_loader

Spuitwerk

Wat dacht u van latex spuitwerk laten verzorgen in Heesch? Verf spuiten is mogelijk op diverse ondergronden, zoals behang, steen, spachtelputz en/of gipsplaten. Het fijne aan latex spuiten is dat u nooit overgangen ziet, zoals dat wel mogelijk is bij verf rollen.

Houtrot reparatie

Houtrot ontdekt in uw houtwerk? Wacht dan niet te lang, maar schakel in Heesch dan snel ons schildersbedrijf in. Met houtrot reparatie wordt het houtrot weggehaald en vullen de plek met een twee componenten vulling. Moet er rot houtwerk vervangen worden? Dan doen we dat ook voor u.

Behangen

Voor in huis kunt u ook kiezen voor behangen in plaats van schilderen. Of u nu kiest voor renovlies behang, fotobehang, decorbehang of een andere soort behang. Vakkundig behangen in Heesch is, net als schilderen, ook onze ’tweede natuur’.

Schilderbedrijf voor alle schilderwerken

Voordelen van ons schildersbedrijf in Heesch

Bij Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep kunt u altijd rekenen op:

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Altijd persoonlijk contact
  • Transparante werkwijze
  • Hoge kwaliteit spuitwerk, schilderwerk, houtrot reparatie en behangwerk
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  • Volledige ontzorging
PROJECTEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden. We zijn trots op ons schilderwerk en dat laten we graag zien.
Bekijk ons portfolio.

Contact met ons opnemen voor Schilderwerk in Heesch

Als u ons schildersbedrijf in Heesch inhuurt, weet u zeker dat uw woning zowel van binnen als van buiten ‘strak in de lak’ komt te staan. En of u nu wilt laten schilderen, houtrot repareren of behangen; wij doen het graag allemaal voor u. Heeft u vragen over ons schildersbedrijf of één van onze specialiteiten? Neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06 21 54 35 70, via het contactformulier op onze website en per mail via info@vaneschlurlinggroep.nl.