Schildersbedrijf Den Dungen

Schilderwerk, houtrot reparatie en behangen in Den Dungen

Zoekt u in Den Dungen een goed schildersbedrijf met veel ervaring? Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep verzorgt professioneel binnen- en buiten schilderwerk, houtrot reparatie en behangwerk. Schilderwerk van de beste kwaliteit is nodig om uw houtwerk buiten te beschermen en om houtrot te voorkomen. Heeft u al houtrot? Dan kunnen wij dat met houtrot reparatie weer teniet doen. Binnen schilderwerk of behangen? Laat die werkzaamheden maar aan ons over! Bel of mail ons voor meer informatie, of het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor schilderwerk, behangen of houtrot reparatie in Den Dungen.

Schildersbedrijf Den Dungen

Schilderwerk buiten

Als professioneel schilder is het onze taak om voor schilderwerk buiten in Den Dungen topkwaliteit te leveren. Uw schilderwerk moet tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Als u overigens liever kiest voor extra voordelig schilderwerk in Den Dungen, dan kunt u ons ook inschakelen als winterschilder!

Houtrot reparatie

Houtrot is destructief voor deuren en kozijnen. Houtrot reparatie is dan onvermijdelijk. Daar zijn wij zeer bedreven in. De rotte delen in het hout verwijderen we en repareren we met een twee componenten vulling. Moet er een groter deel houtwerk verwijderd worden? Dan is dat geen probleem. Zorg wel dat u houtrot reparatie in Den Dungen snel laat uitvoeren. Want houtrot verloopt ongemerkt zeer rap!

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Marga LoontjensMarga Loontjens
10:07 31 Jan 24
's-Hertogenbosch, 31 januari 2024.Agelopen zomer (2023) heeft het schildersbedrijf van Esch-Lurling Groep mijn huis aan de buitenkant van top tot teen geschilderd. De klus was perfect in goed een week geklaard. Dat was lekker snel want mijn huis is groot en hoog. Aanmerkingen kon ik niet vinden Reden voor mij ze in januari 2024 te vragen ook het binnen schilderwerk te doen. Ook deze keer was hert werk weer snel klaar ook deze keer werd het werk weer tip top afgeleverd. De mannen gaan rustig hun gang. Taken worden rustig verdeeld. De radio stond naar een keer vragen steeds op een aanvaardbaar niveau. Er werd weer rustig en geconcentreerd gewerkt. Ook nu werd het werk weer perfect afgeleverd. Indien nodig mogen ze terug komenMarga.
Ciny Van KemenadeCiny Van Kemenade
13:32 27 Nov 23
Prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze leveren niet alleen vakkundig schilderwerk maar leveren ook alles tip top op. Wij zijn uitermate tevreden.Kees en Ciny
marietje lansmarietje lans
15:56 18 Sep 23
Vakkundige schilders, goed advies, prijs kwaliteit goed en komen afspraken na.
Sjoerd PloegmakersSjoerd Ploegmakers
09:22 08 Sep 23
Was goed en werken correct en netjes.
Ferry-Jan WeerdesteijnFerry-Jan Weerdesteijn
10:17 29 Aug 23
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over al het schilderwerk.
js_loader

Schilderwerk binnen in Den Dungen

Schilderwerk binnen in Den Dungen is natuurlijk ook koren op de molen van ons schildersbedrijf. Bij professioneel binnen schilderwerk kunt u denken aan het laten schilderen van een trappenhuis, muren, plafonds, kozijnen en/of deurposten voor een strak interieur.

Latex spuitwerk

Wat binnen ook mogelijk is, is spuitwerk. Latex spuiten is snel en voordelig en kan in zeer veel kleuren en op vele ondergronden worden aangebracht, zoals behang, steen, spachtelputz en/of gips. Verf spuiten biedt een strak resultaat zonder zichtbare overgangen.

Behangen

In huis kunt u kiezen voor schilderen in Den Dungen of voor latex spuiten. Maar wat dacht u van behangen? Behangen is één van onze specialiteiten. Kiest u voor renovlies behang, fotobehang, decorbehang of een andere soort behang? Professioneel behangen is onze ’tweede natuur’!

Schilderbedrijf voor alle schilderwerken

Voordelen van ons schildersbedrijf in Den Dungen

Bij Schildersbedrijf Van Esch-Lurling Groep kunt u altijd rekenen op:

  • Altijd persoonlijk contact
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Transparante werkwijze
  • Volledige ontzorging
  • Hoge kwaliteit spuitwerk, schilderwerk, houtrot reparatie en behangwerk
  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
PROJECTEN

ONZE WERKZAAMHEDEN

Hieronder vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden. We zijn trots op ons schilderwerk en dat laten we graag zien.
Bekijk ons portfolio.

Contact opnemen

Schakel ons al schilder in Den Dungen in. U kunt er dan op vertrouwen dat we uw woning zowel van binnen als van buiten ‘strak in de lak’ zetten. En of u nu kiest voor schilderen, houtrot repareren of behangen; wij doen het allemaal met verve. Heeft u vragen over ons schildersbedrijf of één van onze specialiteiten? Neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06 21 54 35 70, via het contactformulier op onze website en per mail via info@vaneschlurlinggroep.nl.